Food, food, food

kuvat: weit

Heipsuli kaikki taas 🙂 tänään pääsen kokkailee mamille yllätysaterian, tai no se tietää et kokkaan mut ei mitä, voisin kertoo sen huomisen postaukses ettei yllätys mee pilalle! mut kyseessä on mun tän hetken lempiruoka.. mut joo ei siitä sen enempää ku pääsen kertoo mitä kaikkee muuta oon tehny tänää, eli mentiin Jennalle syömään toastit ja lähettii siitä meiän vanhalle ala-asteelle moikkailee kaikkia ja oli tosi hassuu käydä, ei siel kyllä kummemmin mikää ollu muuttunu? mut muistoja tuli mieleen ku olinhan mä siellä 4 ja ½ vuotta..:-) ja koulussa ei mitään kummempia paitsi päästiin leikkelee silakkaa (Ritva)..nimettiin se salkkareiden mukaan..oli kyllä tosi elävä kaveri 😀 nyt oon päättäny et laitan tähän postauksee paljon kuvii mut en halunnu niitä sillee paljon allekkain nii tein kollaasin kaikista kuvista mitä löysin ja tähän loppuun laitan viel ittestäni kuvan..

see you guys tomorrow, with love Janina


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s