’Äiti älä pelkää kyllä pidän itsestä huolen’

Unohdin eilen tulla kertoo mitä mulle kävi ku olin lenkkeilemäs, eli siis olin menos mun koiran kaa semmosta pitkää reittiä ja sitte tulin ylämäkee ja näin joen toisel puolel hirven? ’mitä helvettiä’ tuli ekana mielee mut sitte jatkoin mun matkaa ja huomasin et se hirvi alko seuraa mua :-D? 
kuva: we ♥ it

Mut siis ei tuu omia kuvia muutamaa päivää ku edelleen toi kamera lagailee, mut tänää viel treenit ja ennen sitä lenkki, päätin alottaa lenkkeilyn ku haluun saada paremman peruskunnon..
<3:lla Janina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s